Om siden

APHA Development er lavet af Andreas Andersen, der også står bag IT-blogger.dk. Formålet er at samle nogle af de guides og artikler jeg skrev inden for programmering og IT-udvikling på ét site. Der er også tilknyttet en speciel Facebookside til denne side, som du kan følge og hvis du har nogle spørgsmål kan du også skrive i forummet.

Jeg har siden 2000 arbejdet med programmering på hobbyplan. Gennem tiden har jeg stiftet bekendtskab med flere sprog til både webudvikling og applikationsudvikling, som jeg især har anvendt til at udvikle programmer og websider til privat brug eller i forbindelse med optimering af arbejdsprocessor. Du kan se en oversigt over nogle af de projekter jeg har arbejdet med her.

De sprog og teknologier jeg indtil videre har stiftet bekendtskab med gennem tiden er ASP, ASP.net, VB, VB.net, VBA, Java, PHP, SQL, CSS og HTML.

På hjemmesiden vil du både finde guides til diverse programmeringssprog, men også til statistikprogrammer, hvor der hyppigt også anvendes programmeringssprog for at udføre statistiske analyser.

Nedenunder kan du skrive til mig. Spørgsmål til selve artiklerne bedes stilles i kommentarerne, så svarene også kan komme andre til gavn.

Sitet er finansieret af reklamer. I den forbindelse kan der blive indsamlet statistik om dit besøg. Statistikken kan for ekempel være statistik om hvilke sider du besøger, men er ikke personfølsomme.